Immaculada Amat ofereix una xerrada al clàssico “Dinar d’Emprenedors” de AIJEC

El passat 6 d’abril, la Immaculada Amat va assistir al tradicional Dinar d’Emprenedorsorganitzat per AIJEC, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya, on va oferir una xerrada carregada de motivació pels joves emprenedors que s’inicien en el món empresarial.

Immaculada Amat va destacar els valors més importants:

Visió a llarg termini

Integritat

La coherència

Innovació en tots els àmbits: organització, processos, tecnologia i màrqueting

Perseverança

Va destacar la importància de les empreses en la societat ja que l’aportació de l’emprenedor és polièdrica, ofereix llocs de treball, innovació, impostos…

A les dones empresàries les insta a fer l’esforç de fer-se visibles, participar en les posicions de rellevància que existeixen a la societat que, encara que no és fàcil per a les dones joves, s’ha de fer.

La xerrada va destacar per la gran quantitat d’anècdotes personals que es van entrellaçar amb la història de l’empresa familiar, amb les que va transmetre la passió, la lluita i la innovació com a pilars que han soportat el seu pas pel món empresarial.

El més destacable que caracteritza a Amat és la lluita per l’emprenedoria femenina, aplicant polítiques quan encara ni tan sols no s’havia inventat la paraula.

Aquest és l’enllaç a l’ álbum de fotos de l’esdeveniment al nostre Facebook i aquest a l’álbum d’AIJEC. Aquí podeu veure les notícies en streaming que es van publicar a Twitter i el vídeo de l’esdeveniment.