Google Home et farà la vida més fàcil a casa

La tecnologia que hem vist a milers de pel·lícules és comença a fer realitat i s’acosta a les nostres llars. Google ha esdevingut el pioner en el desenvolupament de programes que ens faran la vida més fàcil a les nostres llars i ha presentat al mercat Google Home, una aplicació que permet el control, només amb la nostra veu, de diferents elements a casa.

Si ja coneixeu SIRI, l’assistent dels dispositius d’Apple, Google Home us resultarà familiar ja que el seu funcionament és similar. Es tracta d’un assistent que t’ajuda des de qualsevol punt de la casa on et trobis gràcies a un dispositiu amb l’aspecte d’un petit altaveu, al que se li poden donar ordres d’execució o de resposta. A més, pot ser connectat a una tablet, mòbil o ordinador per controlar-lo des de fora de casa.

googlehome-1024x627

Els avantatges de Google Home són diversos: des de posar per nosaltres la rentadora, activar la calefacció o aixecar les persianes. Amb una simple ordre pot preparar la casa abans que arribem, segons el nostre estat d’ànim. El to de la veu l’indicarà com ens trobem aquell dia i el dispositiu personalitzará casa nostra per sentir-nos el més còmodes possible.

En breu, la ciència-ficció deixarà de ser-ho i es convertirà en el nostre dia a dia. Per a mostra, un botó.

https://www.youtube.com/watch?v=n1AjtIAje3o