Cases per gaudir dels serveis de la ciutat

Qui no agraeix, sobretot als matins, tenir l’escola dels nens, el treball o les principals vies de comunicació ben a prop de casa? A l’hora d’escollir el lloc on viure, destinem part del temps a valorar la zona posant èmfasi, entre moltes altres coses, a la proximitat a llocs on hi recorrem habitualment. Sant Cugat és una ciutat que permet gaudir d’aquest avantatge, al mateix temps que de la tranquil·litat de les zones residencials.

L’escola, un factor important

Cada vegada són més les famílies que escullen la casa en funció de la proximitat dels centres escolars dels fills, i també en funció de les seves activitats extraescolars. El fet de poder arribar fàcilment i sense perdre temps al col·legi és un gran avantatge tant per als nens com per als pares. Trigar poca estona a anar d’un lloc a l’altre fa que la qualitat de vida de tota la família millori de forma considerable. Per això mateix, Amat Immobiliaris ofereix una molt bona selecció de cases properes a les principals escoles de la ciutat.

Però no és només el fet de tenir el lloc habitual a prop el que dóna un valor afegit a una casa, sinó que el fet de tenir una xarxa de transport ben a prop (estació de tren, autobusos, sortides a l’autopista…) també és un fet molt valorat en les cases de nova adquisició. Que estiguin a prop de centres comercials i zones d’oci també influeix en aquesta decisió de compra, així com la proximitat a zones verdes i espais oberts.

La immobiliària de les famílies

A Amat Immobiliaris disposen d’una àmplia selecció de cases per a famílies que, el que busquen per sobre de tot, és la comoditat i la practicitat. Cases grans, ben equipades i, sobretot, ben comunicades; però sempre amb el plus de tranquil·litat propi de les zones residencials. Són cases pensades perquè el gaudi sigui tan a l’interior de la casa com a l’exterior.

……

Text original publicat online a “Tot Sant Cugat” el 20.10.2015

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/comerc/cases-per-gaudir-dels-serveis-de-la-ciutat-56034102.html