VENUT: Viure en un camp de golf, a dues passes del teu esport preferit

Els amants del golf estan d’enhorabona. I, si volen viure a una zona residencial tranquil·la per a que els seus fills creixin fora del soroll i la contaminació de la gran ciutat que és Barcelona, millor encara.

A Sant Cugat existeix, des de 1914, el primer camp de 18 forats del país que segueix als seus terrenys originals del Vallés, el Golf Sant Cugat. El més destacable és que és un referent dels clubs, una associació familiar, lluny dels elitismes que persegueixen al golf. És per això que viure a prop del  camp, si s’és amant d’aquest esport, proporciona una qualitat de vida superior i, si aquest es troba al considerat com a “pulmó” de la cuitat, un no es pot resistir.

Nosaltres som els privilegiats que a la nostra cartera tenim una propietat l’exterior de la qual dóna directament al camp. Les seves vistes són espectaculars i això no treu la seva gran privacitat en un terreny de 1300 m2 on va ser construïda. Aquesta exclusiva finca de 1237 m2 està distribuïda en 4 plantes i compta amb un ampli garatge, amb extres com un gimnàs, piscina coberta, zona de servei i cuina exterior. El seu menjador, d’aproximadament 80 m2, és una de les parts més destacables de la casa que te, a més, 5 habitacions en suite i un estudi. Disposa d’acabats d’alta qualitat, aire condicionat i calefacció, persianes elèctriques, alarma i combina terres de marbre a la zona noble i parquet a les habitacions.

Ref. 19855 – VENUDA

La seva ubicació en ple centre de la ciutat també fan d’ell un refugi de pau amb totes les connexions necessàries i els serveis ben a prop.

El club, a més d’un camp de golf, ofereix servei de restauració, gimnàs amb entrenadors personals, àrea infantil i piscina per a socis i convidats. Què més es pot demanar?

Doncs, potser, una casa a prop per poder gaudir de tots els avantatges que proporciona?

Per això tenim aquesta espectacular casa parellada a la mateixa zona residencial, molt ben comunicada amb increïbles vistes i molt bona orientació.Està distribuïda en 4 plantes, amb ascensor! Als seus 613 m2 te un menjador a doble nivell amb una ¡estupenda terrassa i vistes! La cuina disposa de zona de rentat independent i sortida a jardí, 4 suites amb armaris i vestidors, sala polivalent amb accés a terrassa-solàrium on es troba la piscina amb impressionants vistes al golf. Mentrestant, al soterrani, tenim la zona de servei amb suite i la zona d’aigües. La propietat te acabats d’alta qualitat a més de pre instal·lació de sauna o gimnàs, aire condicionat a tota la casa, alarma i garatge per a 4 cotxes. El seu jardí, privat i amb rec automàtic, és de 120m2!

Ref. 21198 – VENUDA

Aquestes dues prioritats són ideals pel que els hi agrada viure a un camp de golf, us animeu a visitar-les?