5 pel·lícules que mostren com es de dur ser agent immobiliari

Hi ha moltes pel·lícules que han portat a la gran pantalla la professió d’agent immobiliari i, en molts casos, han espremut la vessant més còmica.

  1. American Beauty

La mítica pel·lícula de finals dels 90 del director de cinema Sam Mendes té com a protagonistes a dos agents immobiliaris: Anette Bing i Peter Gallegher. En una història complicada, la primera és l’esposa del protagonista, que s’embolica amb el segon, que és anomenat el “Rei immboiliari”.

 

2. Àtic sense ascensor

“5 flights up” o “Àtic sense ascensor”, relata el procés de venda de l’àtic, sense ascensor, dels protagonistes

 

 

3. Revolutionary Road

Una altra vegada Sam Mendes, aquesta vegada amb l’actriu Kathy Bates per a interpretar a una comercial immobiliària que gestiona la venda de l’habitatge de la parella protagonista i que serveix per il·lustrar la relació dels seus protagonistes, Leonardo diCaprio i Kate Winslet.

 

4. Glengarry Glen Ross

Al Pacino i Alec Baldwin interpreten en aquesta pel·lícula de 1992 a dos agents immobiliaris. La pel·lícula és una lliçó de com defensar amb ungles i dents una marca immobiliària que ofereix als seus empleats un sucós premi com a incentiu per la venda. I, que en cas contrari, seran acomiadats.

 

5. La mansió embruixada

La més divertida de totes les anteriors. En un to irònic i divertit, Eddie Murphy interpreta a un agent que ha de vendre una mansió, però el que desconeix és què està encantada i haurà de conviure una nit amb els seus habitants fantasmals…