VENUDA: Viure en una casa senyorial a la ciutat

A la part alta de Barcelona s’alça majestuosa una casa senyorial que data del 1900. Però no és una propietat qualsevol ja que és un projecte de l’arquitecte Bassegoda, deixeble de l’arquitecte modernista Antoni Gaudí.

La mansió està situada al districte Sarrià – Sant Gervasi, conegut com el “pulmó verd” de Barcelona, al costat del Parc del Turó del Putxet, i des del seu jardí, entre frondosos arbres, es pot gaudir d’ una de les millors vistes de la ciutat amb gran privacitat.

La finca es composa d’un edifici de 3 plantes, envoltat de relíquies modernistes, zona de barbacoa i piscina privada. L’interior es caracteritza pels grans espais, plens d’encant i personalitat única, conferida per la història arquitectònica i vital que existeix entre els seus murs. Ofereix gran versatilitat per les dimensions de les habitacions, connectats per grans sales.

La bellesa de la propietat es troba en el manteniment de gran part de l’interiorisme original, ja que conserva vitralls, sostres ornamentals, cúpules, làmpades i xemeneies.

En definitiva, estem parlant de una peça única que bé mereix una visita.