Celebració XIX Premis Fidem

Dimarts la Fundació Fidem va celebrar la XIX edició dels seus premis, uns guardons que volen reconèixer dones empresàries que han tingut un paper rellevant en alguna àrea de la societat, i que enguany s’emmarquen en la celebració del 20è aniversari de l’entitat.

A la cerimònia han intervingut la presidenta de FIDEM, Joana Amat; el President de la Generalitat, Carles Puigdemont; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta de la Fundació Vicente Ferrer, Anna Ferrer, que ha recollit el premi en la nova categoria d’Emprenedoria Social.

Puigdemont va afirmar que “en aquests 20 anys ens ha ajudat a transformar la societat en la direcció que ha d’anar una societat moderna” i que “hem de deixar de pensar sempre que tot allò que té a veure amb la igualtat de les dones ha de ser extraordinari”

fidem-21

A més del premi en la categoria d’Emprenedoria Social, durant la vetllada també s’han lliurat els següents guardons:

Premi Innovació, a Carlota Pi, fundadora de la companyia elèctrica HolaLuz
Premi Conciliació, a Ainoa Irurre, Vicepresidenta de Recursos Humans de Schneider Electric per a la Zona Ibèrica
Premi Emprenedoria, a Judit Caberol, sòcia fundadora d’Aisha, centre terapèutic de benestar
Premi Empresa Familiar, a la cuinera Ada Parellada, del Restaurant Semproniana
Premi Tecnologia, a Sílvia Oviedo, sòcia fundadora de l’empresa tèxtil StingBye
Premi Internacionalització, a Maria Ruz, subdirectora general del grup Leng d’Or
Premi Trajectòria Professional, a Maravillas Rojo