Batem el rècord de lloguer en Amat

Aquesta setmana estem d’enhorabona!

Hem tingut el plaer de llogar dues de les nostres propietats en cartera a dos jugadors del FC Barcelona i han estat dels més alts de què disponiem. De fet, un d’ells ha significat el rècord del lloguer més alt en tota la història d’Amat Immobiliaris.

Es tracta d’una residència moderna que destaca pel seu disseny i interiorisme, obra de l’equip de F. Oliva i Susana G. Hoffmann. Situada en una zona residencial Premium a 10 minuts de Barcelona. Els seus 724 m2 són articulats entorn d’una moderna piscina que parcialment s’endinsa en uns espais amplis i diàfans. Aquest singular atractiu gaudeix des de pràcticament tots els espais de la casa, així com des de les 3 plantes de les quals es compon.

 

Les magnífiques cases de 4 dormitoris se situen a la zona alta de Barcelona, envoltades de natura. Els habitatges gaudeixen de 17.438 m2 de jardí, piscina, pista esportiva i zona lúdica.