Sant Cugat Empresarial celebra el seu 10è aniversari

Anit, dijous 17 de març, les co-directores, Immaculada i Joana Amat, i el director de l’oficina de Barcelona, Guifré Homedes, van assistir al 10è aniversari de l’associació Sant Cugat Empresarial, de la que forma part Amat Immobiliaris, celebrat a l’Auditori de Sant Cugat. L’acte va ser presidit pel President de la Generalitat i nombroses personalitats del món empresarial català.

IMG_8678El President Puigdemont va demanar a l’Estat espanyol que faci costat als empresaris catalans i faciliti l’obertura exterior. Ha reclamat també al govern espanyol que sigui ‘aliat del teixit econòmic’ català apel·lant a la confiança en les capacitats del país perquè l’economia viu un moment ‘crucial’, ja que creix a un ritme més alt que l’espanyola i part de l’europea.

Puigdemont ha subratllat la tasca feta per SCE al llarg de 10 anys, una època durant la qual s’han produït ‘molts canvis’, tant econòmics com polítics i ha destacat que el nombre d’empreses a la població hagi incrementat un 23%.

L’acte ha reunit prop de 500 assistents i ha comptat amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Un còctel relacional va posar fi a la vetllada.