Una altra bombolla al mercat immobiliari? Imma Amat a L’Illa Robinson

Quina és la fotografia actual del mercat immobiliari? S’està gestant una altra bombolla?

La Immaculada Amat ha participat a la taula rodona del programa “L’Illa Robinson” del canal El Punt Avui‬ i ha donat resposta a aquestes i d’altres preguntes. Durant gairebé una hora, la directora d’Amat Immobiliaris ha compartit discurs amb d’altres contertulians com José García Montalvo, catedràtic d’economia de la UPF; Laurent Amar, CEO i cofundador del comparador financer HelpMyCash i Francisco Soler Freixas, de l’empresa Solgues-Principal 1a.

A la taula s’ha parlat de la situació actual del mercat immobiliari i de les previsions del 2016, així com de la possibilitat que existeix d’una altra bombolla immobiliària i dels efectes que encara s’estan patint des què va esclatar la de 2008.

En aquest enllaç es pot visualitzar la tertúlia completa a partir del minut 6.12s.