L’etiqueta energètica

Arrel de la noticia sorgida aquesta setmana sobre les sancions imposades per la Generalitat a 42 agències immobiliàries per publicitar immobles sense l’etiqueta energètica, el diari empresarial Via Empresa publica avui un article escrit per la Immaculada Amat sobre aquest tràmit i la seva obligatorietat. La normativa exigeix que l’etiqueta energètica sigui visible en els anuncis d’habitatges i, per tant, és un document obligatori en la compravenda o lloguer d’habitatges i edificis. Actualment, només el 5% dels habitatges anunciats als portals immobiliaris disposen de l’etiqueta; la resta indiquen que estan en tràmit.

Aquestes sancions han estat molt mal rebudes al sector però sembla ser l’única mesura útil per tal d’aconseguir un toc d’atenció i el correcte compliment normatiu.

Aquí podeu llegir l’article sencer.