Les cases de Star Wars

Que la força t’acompanyi…  en el dia oficial de la mítica saga donem una ullada a les cases de Star Wars.

“May the Fourth” (4 de maig) i “May the force with you” (que la força t’acompanyi), explica la broma original que va portar a establir de manera oficial, confirmat per Lucasfilm i Disney, que el 4 de més gran sigui el Star Wars Days. Els fans de la saga creada per George Lucas celebren avui el seu amor per les pel·lícules, sèries i còmics de la Guerra de les Galàxies. Així que en honor a la saga, avui us portem les cases de Stars Wars. Les reconeixes totes?

Granja Lars

lars

Aquí hi va viure Luke Skywalker amb el seu tiet Owen, la seva àvia -la mare d’Anakin, Shmi Skywalker- i el seu marit Clegg Lars, i és la típica granja de Tatooine, un planeta amb dos sols. Degut a les altes temperatures l’habitatge es transforma en casa subterrània per evitar les altes temperatures. Disposa d’una plaça central amb dos forats des d’on es té accés a les habitacions, la cuina, el celler i el garatge, on es guarden els vehicles i les eines pel manteniment dels droides.

lars2

La localització real per filmar la pel·lícula és a Tunísia, al nord d’Àfrica. El petit edifici amb forma de cúpula va ser abandonat a la seva sort després de l’enregistrament de l’Episodi IV el 1976 i el desert el va destrossar amb el temps.

Casa dels Ewoks: Aldea de l’Arbre Brillant

ewok

Els Ewoks, les petites i bondadoses criatures peludes de la saga Star Wars, viuen a l’aldea coneguda com Arbre Brillant, concretament a les copes dels arbres del bosc de la Lluna d’Endor. Al Retorn del Jedi, pel·lícula del 1996,  C-3PO exclamava al veure on vivien:

«Una llar a la copa dels arbres! No és genial? Ponts de fusta en l’aire i cases tallades als troncs dels arbres. Oh, que curiós, els Ewoks viatgen gronxant-se en una liana. »―C-3PO.

 

Casa Jar Jar en Otoh Gunga

Otohgunga

Jar Jar apareix en les tres primeres pel·lícules de la saga, és un amfibi gungan del planeta Naboo, és un exiliat sense sort que està allunyat de la seva ciutat, Otoh Gunga, on viuen un milió de gungans. La ciutat està ancorada en un massís penya-segat de gran profunditat sota el Llac Paonga i els seus habitatges són…bombolles! Cal destacar que els primers estrangers que van entrar van ser els jedis Obi-Wan Kenobi i Qui-Gon.

 

 

 

Cabana de Ben Kenobi

Plano_de_la_Choza_de_Ben_Kenobi

 

 

 

 

 

També a Tatooine és on viu Ben Kenobi, al desert de Jundland, a uns 136 km de la granja de Lars. L’habitatge era una construcció simple formada bàsicament per fang i argila, petita i modesta, de dues plantes. Es distribuïa en sala d’estar, dormitori i cuina, on hi havia un escalfador petit per pal·liar les nits fredes del desert, i un bany a la part del darrera. A la planta soterrani hi havia la caixa on amagava el sabre de llum d’Anakin Skywalker, que més tard va donar a Luke.

 

 

 

 

 

 

 

Casa Cheewbacca

Kashyyyk_construcciones_de_los_Wokiees

El leal Cheewacca, un Wookiee – gent dels arbres- de 200 anys, amic i copilot de Han Solo, viu al planeta Kashyyyk, poblat de boscos dominats pels arbres wroshyr de molts kilòmetres d’alçada, amb 7 nivells, on viuen els de la seva espècie. No poden baixar més del nivell 4 degut a la perillositat del món de les tenebres que s’amaga sota aquesta alçada.

 

Villa Varykino

varykino

Aquesta villa es troba també al planeta Naboo, a la bora d’un llac. És el refugi de descans de la família Naberrie, on passava els estius Padmé Naberrie abans d’esdevenir la Reina Amidala. Amb l’esclat de les Guerres Clon, padawan Jedi Anakin Skywalker es va casar en secret amb Padmé Amidala a Varykino.

La localització real de la filmació es a la Villa del Balbianello, al Llac Como, Italia.

—–

Fonts:  Wiki- Wikia Star Wars