Bones notícies pel mercat de lloguer

Analitzant les nostres dades i indicadors els podem dir que el mercat de lloguer mostra símptomes de millora.

Així com fa 5 anys vàrem demanar als nostres clients propietaris una ràpida reacció per aturar la marxa dels llogaters acomodant-nos de manera molt ràpida als nous preus de mercat, en aquests moments, i després de dos anys d’estabilitat, considerem que ha arribat el moment de fer un pas endavant.

És bo trencar la tendència d’una manera molt prudent i sobre la base dels preus que havíem aconseguit  l’any passat. Per això hem proposat als nostres clients el següent :

  •    Per tots aquells contractes prèviament negociats a la baixa, incrementar ja aquest 2015 la renda en un 3%.
  •   Per tots els nous contractes, aplicar trams d’increment en lloc de l’IPC a canvi de donar una major estabilitat al llogater. Aconsellem contractes de 5 anys i no de tres, si es possible. Tot allò que afavoreixi al client llogater acaba afavorint sempre a la propietat. L’estabilitat és el millor pel llogater i, a la vegada, la millor garantia de rendibilitat pel propietari.

Confiem doncs que aquest any sigui realment l’any del canvi de tendència, recuperant una rendibilitat adequada i, sobretot, un mercat  normalitzat.

Joana Amat

Direcció General