Tornem a participar activament al Barcelona Meeting Point i els mitjans s’en fan ressò

Aquest any hem tornat a ser a la 18ena edició del Barcelona Meeting Point i, com anys anteriors, bona part de l’equip comercial d’Amat Immobiliaris ha passat per allà. També hem tornat a participar de forma activa amb en Guifré Homedes, director de l’oficina de Barcelona, com a ponent a la taula-debat “La inversió estrangera, ¿s’està reactivant el sector?”. Diversos mitjans s’han fet ressò de les seves paraules i impressions, el que ens ha fet estar presents tant en premsa online com escrita durant aquesta setmana.

La Vanguardia: “Un 30% més de compres”

Expansión:Las ventas de pisos de obra nueva crecen más de una 30%

Europa Press: “Los expositores del BMP ven un cambio de tendència en el sector inmobiliario” 

I també a la tele!

8 al dia:

Els mitjans recullen les paraules del director al afirmar que “un quart de les vendes d’aquests 4 anys han estat amb capital estranger”, tot i que “les vendes, en relació al 2013, han pujat gairebé un 30%” i que, tot i així  “s’han d’interpretar amb prudència”.

Durant els cinc dies del BMP, vam poder captar l’optimisme i la confiança en el mercat, sobre tot en l’assistència de públic. En anys anteriors, al nostre estand van apropar-se particulars que volien vendre mentre que aquest any venien més decidits a comprar. L’equip coincideix amb en Guifré quan diu que “hi ha menys demandes però amb més possibilitats de ser tancades”. Per exemple, l’any anterior vam aconseguir unes 255 demandes i aquest any han estat aproximadament unes 180 de cerca de pis o casa per comprar però de molta més qualitat.

Hem de destacar que també s’han aconseguit contactes amb agències externes per col·laboracions amb Rússia, Bèlgica, UK i França, contactes que s’han de reforçar per tal d’aconseguir un canal de possibles compradors.

Ah! A més a més vam aprofitar el saló per presentar la nostra nova marca: Amat Luxury!

Amb el nou naixement, – ja se sap que som una empresa viva que no para d’innovar- pretenem oferir una selecció del millor del mercat immobiliari amb el servei que ens caracteritza: transparència, confidencialitat, personalització del servei, qualitat i coneixement.

Amat Luxury serà l’ambaixadora del Mediterranean way of life amb una cuidada selecció de propietats residencials adaptades als estils de vida d’aquells que busquen un canvi de residència sense renunciar al seu estil de vida.

Més endavant anirem aportant més detalls i novetats sobre la part més luxosa d’Amat Immobiliaris, de moment aquí està el link www.amatluxury.com

I bé, per resumir les jornades de feina apuntar que ha estat una setmana de treball intensa on hem pogut veure que el mercat immobiliari segueix viu, bategant i amb ganes de seguir creixent, i el nostre gran equip amb ell!