Ja ha arribat la SEPA

Finalment a primers d’Agost, Espanya s’incorpora al sistema SEPA (en anglès Single Euro Payments Area), La iniciativa que permet a particulars, empreses i organismes públics, efectuar pagaments en euros, sense utilitzar efectiu, des d’un compte situat a qualsevol lloc de la zona, mitjançant un únic conjunt d’instruments de pagament i amb les mateixes condicions, d’eficiència i seguretat amb la que es realitzen en l’àmbit nacional (l’integren 32 països de la zona Euro).

A Amat ens vàrem preparar ja des del Novembre de 2013, adaptant els nostres sistemes informàtics, i des del 1 de gener passat, enviant a tots els clients la documentació necessària per poder disposar de la nova informació.

El nivell d’incidències d’aquest primer mes ha estat molt baix.

ü  Gràcies a la bona predisposició de tots els nostres clients, que puntualment han anat enviat la documentació que se’ls hi va facilitar.

ü  També gràcies a la excel·lent col·laboració amb les entitats bancàries amb qui treballem de forma habitual.

Felicitats doncs a tots per l’èxit aconseguit, i sobretot gràcies a la nostre gent, que de forma incansable han estat treballant per aconseguir que això fos una realitat.

Joana Amat Amigó
Codirectora General de Amat Immobiliaris