Avui existeix, demà és una hipòtesi…

Aquest va ser el títol de la xerrada amb la que Amat Immobiliaris va iniciar la seva Reunió General el passat 9 de Maig, a la que assistiren tots els treballadors de l’empresa, més de 60.

El professor d’EADA, Consultor i ex Directiu de diverses multinacionals Ruben Llop, va utilitzar aquest títol com a eix vertebrador per a la seva intervenció. Aquesta idea tan bàsica i que sovint oblidem, comporta: el compromís d’avui, la feina ben feta avui, la passió per la feina avui, el gaudir avui… Va estar més que brillant, proper, creïble… ens va agradar tant que el temps es va fer curt.

Després, sota el títol Érem, Som i Serem , la Direcció d’Amat va fer una reflexió sobre com Érem com empresa en el 2007 (primer any de crisi) comparat amb ara, com Som en el 2013, i com Serem en el 2014 i en els propers anys.

El missatge és clar, estem en un món d’incerteses que cal saber gestionar, potser n’hi ha més aquest 2014 que els anys anteriors, però Amat també té clar on vol anar i com ho ha de fer per créixer.