Instal•lació aire acondicionat

Vols posar aire acondicionat al teu pis però tens una façana antiga i no saps on l’has de col·locar ni a qui has de demanar permís?

Primer de tot dir-te que, com a innovació i millora de qualitat de vida, l’aire acondicionat té un tractament força favorable. En primer lloc has de demanar permís a la comunitat que t’haurà d’informar-per majoria simple- sobre quin és el lloc més adient per fer la instal·lació. Impedir-t’ho no t’ho poden impedir, només et poden exigir que el col·loquis en el lloc escollit per la Comunitat.

En cas que la teva sigui la primera petició d’autorització, seria molt bo que la comunitat aprofités per escollir un lloc idoni tant per al rendiment de les màquinescom per a l’estètica o per als sorolls, i que tingui l’espai suficient com per donar servei a la majoria dels propietaris.