Fira Alternativa d’Accés a l’Habitatge

El divendres passat, dia 8 de març, Joana Amat va assistir a la Fira Alternativa d’Accés a l’Habitatge, que es va dur a terme al Col·legi Oficial d’Arquitectura de Catalunya.

L’acte va ser presentat per Ada Colau, de l’Observatori DESC i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca Sostre Cívic, qui va parlar sobre la cultura de l’habitatge a l’Estat espanyol i el dret a l’habitatge, i també va presentar els següents projectes, els quals es van tractardurant la jornada:

  • Sostre Cívic a càrrec de Raül Robert
  • Masoveries urbanes a càrrec de Llorenç Planagumà
  • Cloudhousing a càrrec de Mariona Soler
  • Co-housing a càrrec de Toni Solanas
  • Conduit per la FundaciónAldatu.
Però, el més curiós de tot va ser que la ponència fet pel moderador IAA, resposable de la fundació vasca Aldatu, va fer la xerrada assegut tota l’estona al WC, com podeu veure a la imatge de la dreta!