Amat al 7è Simposium Internacional de Luxury Real Estate

Entre el passat 29 i 31 de gener es va celebrar a València el 7è Simposium Internacional de Luxury Real Estate, associació d’empreses immobiliàries de luxe internacional, esdeveniment al qual vam estar presents des d’Amat Immobiliaris.

Les jornades es basen a compartir tot tipus de coneixements, experiències i opinions del sector. Hi assisteixen sempre molts agents americans, alguns d’ells amb empreses molt potents. Sempre comparteixen idees i experiencies sense parar, i algunes d’elles són magnifiques.

Aquest any han hagut agents de EUA, Itàlia, Suissa, Espanya, Alemanya, Canadà i Australia.

Tornem del esdeveniment amb moltes idees que intentarem aplicar a Amat Immobiliaris per seguir creixent. I, evidentment, amb ganes de mantenir els bons contactes  d’arreu del món que ens poden recomanar.