Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias

Us volem donar a conèixer una Fundació de la que és Patrona Natalia Martínez, Cap Patrimonial d’Amat – Sant Cugat.

Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias té com a missió tenir cura i protegir les persones amb discapacitat intel·lectual, incapacitades judicialment a Catalunya. La Fundació n’és tutor, curador o una altra forma jurídica, i vetlla perquè els seus drets com a persones siguin respectats i perquè millori la seva qualitat de vida.

Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias va nèixer fa 25 anys i és una entitat pionera i referent d’altres entitats tutelars a Catalunya i arreu de l’estat espanyol; hores d’ara compta amb més de 400 tuteles en exercici.

Us convidem a veure aquest reportatge que fa poc es va emetre per TV3, on s’explica la tasca de la fundació.

Si voleu mes informació sobre Som Fundació o com colaborar com a voluntaris, podeu consultar la seva web: http://www.somfundacio.org/