Et recomanem la butaca de BoConcept model7o FLY

Recomanem aquesta butaca de BoConcept modelo FLY pels amats d’un estil  clàsic i elegant. És un sofà confortable amb un exclusiu disseny desenvolupat pel dissenyador danèsAnders Norgaard.

El marc prim i els braços de la butaca combinen amb les sòlides potes de metall, que aporten lleugeresa, i l’embuatat i els coixins contrasten, aportant un aspecte realment atemporal. FLY és adequat per molts tipus d’ubicacions i pots utilitzar-lo com un sofà únic o junt a altres estils diferents de sofàs. Tria entre els més de 80 teixits i pells per  adquirir el que millor s’adapti al teu saló.

Pels nostres amics de Facebook tenim la butaca FLY, tapissada amb una exclusiva col·lecció de teles dissenyades als añs 50 per la dissenyadora  Vibeke Klint, i que hem renovat per celebrar el 60 aniversari de BoConcept.

Vibeke Klint va treballar amb els més importants i reconeguts dissenyadors dels anys 50 i 60 i va rebre varis premis pel seu treball.

Per celebrar el 60 aniversari, BoConcept ha posat aquesta butaca tapissada amb les teles Klint amb una promoció del 20% de descompte.

¡Passat per la botiga de BoConcept, aDiagonal 468 i tria el color de la teva butaca! 😉