Amat col·labora orgullosament amb la Fundació Projecte Aura

Dimecres 18 de juliol va celebrar-se a l’auditori Caixa Forum de La Caixa l’acte de cloenda del curs 2011-2012 de la Fundació Projecte Aura.
La Fundació es va crear l’any 1989 i cerca la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual seguint la metodologia del “treball amb suport”. Mes de 100 persones amb discapacitat intel·lectual participen d’aquest projecte i treballen de manera normaliztada a empreses catalanes; entre elles Amat.

En paralules del Conseller Clèries, la tasca de la Fundació posa en valor la capacitat de les persones.

L’acte és una celebració de les fites assolides durant el curs i va comptar amb la participació del Conseller de Benestar Social Josep Lluís Cleries, el President de la CEOE Joan Rosell, el Director de l’Àrea d’Integració Social de la Fundació La Caixa  Marc Simon i  l’empresari i President de la Fundació Invest for Children Carlo Bonomi. El Conseller Cleries i Joan Rosell van lliurar diplomes als participants que celebraven 5, 10 i 20 anys de treball en empreses. Per part d’Amat, a més de Jose Maria, participant del projecte, van assistir Esther Valles i Estefania Gil, companyes de Jose Maria de l’oficina d’Amat de Barcelona i Natalia Martínez de l’oficina de Sant Cugat.

Entre d’altres coses, es va projectar un vídeo de la ONCE en el que l’actor és un membre del projecte que treballa a Caja Navarra. Us recomenem que el veieu: