Amat i BoConcept uneixen esforços en trobar la casa dels teus somnis

La gent de BoConcept ens va oferir ahir una xerrada sobre decoració, que sota el títol de  “Com donar vida a un habitatge“, intentava oferir ajuda i consells a l’hora de pensar en decorar un pis o una casa.

La xerrada va recórrer una mica la història de BoConcept, amb una trajectòria de quasi 60 anys d’existència, i els serveis que ofereixen als seus clients. Ens van explicar el què necessitàven “captar” dels clients per després poder oferir un espai adequat a cada un d’ells, i també de la importància que aquests espais ens alegrin el nostre dia a dia.

Abans del piscolabis es va sortejar una fantàstica butaca model Imola i valorada en 1.475€ i l’afortunada va ser la Núria Barbany, moltes felicitats Núria!. Després vam compartir una bona estona amb tota la gent de BoConcept i cadascú va poder preguntar els seus dubtes en decoració i dels mobles exposats a la botiga.

Volem agraïr a tots els clients que van assistir a l’acte i especialment a tot l’equip de BoConcept per ser tan acollidors.
Compartim amb vosaltres l’entrevista que ens va concedir l’Olaf Slott-Petersen, Responsable de la marca a Barcelona.