Nova edició de la fira Barcelona Meeting Point

Aquest proper 19 de d’octubre de comença una nova edició de la fira Barcelona Meeting Point de béns arrels. En aquesta edició on podrà degustar dos programes paral·lels: El Russian Meeting Point (d’octubre a la 19 de 21º) i el Barcelona Meeting Point (d’octubre a la 19 de 23ª). Tots dos espectacles tenen lloc al mateix pavelló per tal de facilitar la relació en professionals de béns arrels i els possibles compradors.

El Russian Meeting Point és un espectacle exclusiu amb un nombre reduït de professionals de béns arrels espanyoles. El seu principal objectiu és establir vincles i contactes entre els professionals de béns arrels russes i l’administració pública russa.

Aquesta trobada és una bona oportunitat de fer el tipus de xarxes que en el futur es podria traduir en negoci. Aquest espectacle davant d’una necessitat real del mercat de béns arrels. La quantitat de les inversions realitzades pels estrangers han crescut significativament a Barcelona, ​​sobretot pels russos. Els nostres darrers estudis demostren que aquesta determinat comprador està interessat en béns arrels residencials, àrees de preferència davant de la platja i els nous desenvolupaments.

Aquesta demanda ha crescut de manera significativa en l’últim any, tant és així que la majoria de les nostres vendes d’habitatges d’oficines de Barcelona eren per als compradors estrangers, especialment en Illa del Mar, un nou desenvolupament ubicat en una zona de la platja de la ciutat. 80% de les vendes van anar als compradors estrangers, la majoria d’ells procedents de Rússia. Aquest fenomen ocasiona canvis en el mercat. A l’agost de 2010, hem tingut un mes de vendes lent, mentre que aquest any, agost mes s’ha convertit en els nostres millors vendes ‘.