La Russian Meeting Point de Marbella

El Russian Meeting Point (14-16 de marc) de Marbella és el resultat de l’èxit obtingut el darrer mes d’octubre al Barcelona Meeting Point on es va crear tot un espai d’interacció i contactes entre espanyols i russos. Es tracta doncs d’un esdeveniment que té com objectiu promoure les vendes de propietats immobiliàries al mercat rus, un dels més potents d’Europa actualment i amb més interès en el nostre país.

En aquesta darrera edició, la RMP ha negociat operacions immobiliàries que poden rondar els 200 milions d’euros. Segons Enrique Lacalle, president del comité organitzador “El Russian Meeting Point de Marbella ha superat totes les expectatives demostrant que és una iniciativa molt encertada i que té molt recorregut”.

Amat Immobiliaris ha tingut la oportunitat d’assistir i fer interessants contactes amb altres agents que tenen clients russos per Barcelona, especialment per la promoció Illa del Mar. Us deixem algunes imatges de la nostra presència a Marbella.