Amat Immobiliaris i Luxury Real Estate junts a Florència

Entre el passat 24 i 27 de Gener part de l’equip d’Amat Immobiliaris va assistir a la 6à Conferencia Anual de l’Associació Immobiliària Internacional Luxury Real Estate que es va celebrar a Florència (Itàlia).

Luxury Real Estate és una associació que aglutina més de 1.700 agents immobiliaris de 69 països diferents. El seu portal conté més de 49.000 productes d’Alt Standing i rep una mitja de quasi 200.000 visites mensuals.

En la trobada, entre moltes altres coses, es va parlar de la situació del mercat immobiliari en cada país dels assistents. També es van organitzar diferents sessions on cada empresa participant aportava idees i experiències en temes de marketing, social media i gestió comercial.

L’intercanvi d’experiències permet enriquir i trobar noves idees per aplicar a la pròpia empresa. Tots els contactes fets i el coneixement del funcionament i situació d’altres països ens permetran ampliar la nostra capacitat de trobar clients pels nostres productes i d’exportar clients cap a altres països.

Seguim avançant!