Benvinguts al Bloc d’Amat Immobiliaris

Amat Immobiliaris estrena bloc. Era per nosaltres una assignatura pendent, ja que des de sempre ens ha agradat estar molt a prop dels nostres clients. Si mirem enrere, ens adonarem que, històricament hem organitzat, sovint, conferències i trobades amb els clients i escrivim i editem una revista i també un diari, que vam crear ja fa 4 anys, per reflectir els canvis que la crisi ha anat provocant al sector immobiliari. Ens faltava cobrir el món online i donar la oportunitat a aquells que vulguéssin de posar-se en contacte d’una forma fluïda, dinàmica i recíproca. Per això ens fa especial il·lusió fer-ho mitjançant aquest bloc. Us donem la benvinguda a aquells que avui coneixem, els que no coneixem i els que coneixerem aviat.

Amat Immobiliaris és una empresa del sector serveis immobiliaris nascuda l’any 1948. Són ja 63 anys d’història i tres generacions. La nostra oficina central és a Sant Just Desvern i tenim una delegació a Barcelona i dues a Sant Cugat del Vallès (centre i Valldoreix). La nostre plantilla està formada per 65 professionals preparats per donar el millor servei. També tenim amb altres socis una consultoria a Sofia (Bulgària).

La nostra visió, des del principi ,ha estat la d’oferir el millor servei possible, en una perspectiva a llarg termini. Sentim que tenim un compromís respecte a la qualitat i aquest és el que en va convertir en la primera empresa del sector en aconseguir l’ISO.

Les nostres tres grans àrees de negoci són la patrimonial (administració de finques en lloguer, administració i gestió de comunitats de propietaris), la comercial (venda i lloguer, tant d’obra nova com de segona mà) i la consultora (inversions, urbanisme, assessorament jurídic).

Ens agrada estar presents a la societat, així que pertanyem a diferents institucions i fòrums, com el Cercle d’Economia, el Femcat, el Fidem, la Cambra de Comerç i patronat EADA, entre d’altres.

Esperem que a través del nostre bloc podem donar informacions i opinions que siguin útils per una part important d’aquesta societat nostra que tan necessita del positivisme.