Viure a Badalona, l’alternativa a Barcelona

 In Pisos destacats, Sector Immobiliari

Viure a la Ciutat Comtal, a Barcelona, a vegades pot resultar esgotador. Tenir tots els serveis a l’abast i gaudir d’una bonica ciutat també comporta aspectes negatius com l’excessiu turisme o el trànsit. Però hi ha alternatives molt a prop de Barcelona, com viure a Badalona. A menys de 5 km i separada pel riu Besòs, està connectada amb la capital amb metro i tren i ofereix un gran ventall de serveis d’oci, sanitaris, d’esport, etc. per tota la família.

Badalona és una ciutat de la comarca del Barcelonès i és el municipi més gran i poblat de la regió anomenada Barcelonès Nord. La ciutat va ser fundada l’any 100 aC sota el nom de Baetulo i, actualment, és principalment una ciutat de serveis, molt activa, amb centres comercials, carrers comercials per a vianants, diverses entitats veïnals, culturals i esportives. En esports, probablement, el més popular sigui el bàsquet, màxim exponent del qual és el Club Joventut de Badalona.

La ciutat de Badalona té un important patrimoni cultural i històric que l’han situada com a referent al país i on la revolució industrial va deixar empremta ja que encara avui existeixen existeixen elements del patrimoni arquitectònic com la fàbrica de l’Anís del Mono, tot un símbol de la ciutat.

A l’últim cens de la ciutat de Badalona hi ha inscrits 216.263 habitants.

Nosaltres et proposem dues promocions d’obra nova per viure a Badalona a dos barris perfectes per començar una família, a prop del mar, amb la tranquil·litat que comporta un poble i els serveis d’una gran ciutat.

Promoció Badalona Centre

El centre de Badalona té el seu interès com a conjunt urbanístic. Conserva un bon nombre d’edificis de principis del segle XX i al seu nucli es troba la Rambla de Badalona, sense dubte, un dels espais urbans més populars de la ciutat.

La promoció, de 9 habitatges, es troba a 800 metres del mar, molt a prop de l’estació de tren i al costat del Mercat Maignon, datat al 1899, i de la biblioteca Can Casacuberta, una antiga fàbrica industrial d’origen modernista. Tots dos protegits com a bé cultural d’interès local.

Els habitatges han estat dissenyats amb un alt nivell de qualitats per gaudir d’espai i lluminositat.  Consten de 3 0 4 habitacions, d’amples terrasses i places d’aparcament i trasters al mateix edifici.

Interior-Badalona-Centre

Promoció Dalt la Vila

Aquest barri és el centre històric i nucli de formació de l’actual Badalona, caracteritzat per la seva tranquil·litat i carrers per a vianants. Com a tal, acull el Museu de Badalona, nombroses restes d’època romana de l’antiga Baetulo, la primera parròquia del municipi, Santa Maria de Badalona, entre altres elements. Això i la seva particular estructura vial li donen la seva especial personalitat, i també un aire de tranquil·litat, molt diferent de la resta de Badalona.

La promoció d’habitatges d’obra nova han estat dissenyats amb un alt nivell de qualitats per gaudir de la lluminositat d’un espai únic. La promoció Dalt la Vila és un complex residencial de 90 habitatges distribuïts en 9 escales de 3 plantes d’alçada. Els últims pisos són totalment exteriors de 2 i 3 dormitoris i compten amb places d’aparcament i trasters al mateix edifici.

Viure a Badalona és una bona alternativa a la Ciutat Comtal.

Recent Posts

Leave a Comment