Premis Fidem: Homenatge a les nostres dones referents

El passat 29 de novembre es van celebrar els 21e Premis FIDEM 2018 on les dones referents van ser el lema d’enguany.

Quan preguntes a un home quins son els seus referents mai surt una dona! I si fas la mateixa pregunta a una dona, surt la primera dona en posició número 4. On son les dones referents? Per aquest motiu vam decidir dedicar els Premis a les dones referents de totes les nostres premiades: la General Manager de GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa; la directora de Pallapupas, Angie Rosales; la directora general de la Farga, Inka Guixà; la sòcia fundadora de Compas Private Equity & Compas Professional Expertise, Àngels Roqueta; la Co-founder i Ceo de l’empresa GoodGut, Mariona Serra; la consellera executiva de PGI ENGINEERING, Aina Juliol; la CEO & Cofounder de Agroptima, Emília Vila; i la fundadora de Eya Bach, Mireia Banega.

Totes elles tenien dones referents potentíssimes i moltes desconegudes per a totes nosaltres. Van donar a conèixer dones que dins el món de la medicina, de la literatura i de molts més sectors havien influït en un moment o altre a la seva vida i segurament a ser on són avui. Les nostres premiades avui ja són dones referents de FIDEM i s’han guanyat el ser-ho de la societat catalana.

Vàrem així mateix viure en directe una experiència fantàstica d’entrevista a dues dones com són la Honorable Consellera Sra. Elsa Artadi i la Honorable Consellera Sra. M. Àngels Chacón. Es van brindar a tenir una conversa en la intimitat davant de les 300 persones que ens acompanyaven aquella nit al Caixa Fòrum, una conversa on es va parlar de la seva vida, de les dones de les seves famílies i del rol social de les dones, on no va caldre parlar de política per conèixer dues dones brillants, amb un cervell privilegiat.

FELICITATS PREMIADES!

Joana Amat

Vice-Presidenta d’Amat Immobiliaris 

Presidenta de FIDEM