Els cambis al mercat immobiliari ara sí que són de debò

 In El món Amat, Reflexions, Sector Immobiliari

Es reactiva de l’obra nova, de veritat i amb força. Fa un parell de mesos enrere va explicava en aquest diari que hi havia quatre grues en una finca de Bolvir, com si fos una cosa extraordinària. Això ha canviat, i es veurà aviat: a determinades zones hi haurà grues, moltes grues.

Comencen grans projectes, i no tan sols a Barcelona ciutat. Amat tenim la sort d’haver guanyat concursos per comercialitzar 3 grans projectes: a Mas Lluí de Sant Just (Neinor); a Can Mates de Sant Cugat (Servihabitat); i Dalt la Vila de Badalona (Copcisa). També altres més petits a la ciutat de Barcelona, com ara: Via Laietana (Arkel), Pallars (Metrovacesa) o Banys Vells. Llavors és clar que aquest sector es revitalitza.

És un molt bon moment per invertir en obra nova, per moltes raons:

  • Els projectes avui dia estan molt ben estudiats. Des del punt de vista de les tipologies i l’eficiència energètica serà molt més econòmic en relació amb els costos de manteniment i subministraments.
  • La rendibilitat dels dipòsits bancaris és molt baixa. Llogar avui dia dóna millor resultat.
  • Hi ha molt poc habitatge de lloguer. És un dels problemes d’aquests temps, on hi ha molta demanda i poca oferta, el que garanteix la plena ocupació durant anys.
  • Els preus de compra no estan ni a la meitat a què es pagava el 2006, i crec que augmentaran progressivament.

Per tant, els animem a invertir! Els hi llogarem i gestionarem, garantint els lloguers i la màxima rendibilitat. Els nostres més de 68 anys d’experiència i gairebé 8.000 inquilins ens avalen.

Només existeixen dos dies a l’any en què no es pot fer res. Un es diu ahir i l’altre demà. Per tant, avui és el dia ideal per estimar, créixer, fer i principalment!  Dalai Lama

 

Immaculada Amat

Co-Directora

Recent Posts

Leave a Comment