Augmenta la compravenda fins a nivells de 2011

 In Notícies, Reflexions

Segons les dades que ofereix l’INE (Institut Nacional d’Estadística), s’extreu que el nombre d’operacions de compravenda d’habitatges que s’està produint al nostre país posa de manifest que el sector està experimentant una recuperació sostinguda en el temps. Aquestes indiquen que durant el cinquè mes de 2017 s’ha produït un creixement d’un 23% respecte el mateix mes de l’any 2016 i confirmen que, si se segueix aquesta tendència, s’arribarà a final d’any amb més de 500.000 compravendes, una dada que només es va superar al 2011.

Totes aquestes dades recollides apunten que el comprador ha recuperat la confiança en l’economia actual i, sota l’augment sostingut de preus es decideixen a fer una inversió en uns moments que consideren idonis per comprar. Els seus perfil són possiblement compradors que no van poder adquirir un habitatge durant els anys de crisi esperant l’estabilització de preus i llogaters que, veient l’augment dels preus de lloguer han optat per la compra i pagar una renda mensual més baixa.

A tot això se suma la millora de factors laborals i financers, ja que les entitats tornen a oferir crèdits hipotecaris. Ara, els clients estan més informats, saben el què volen i el què han de pagar.

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment