Amat Immobiliaris, patrocinadors de la 59a Marxa de la Regularitat

 In Col·laboracions, El món Amat, Esdeveniments

El proper 2 d’abril tindrà lloc la 59a Marxa de la Regularitat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat, que s’ha convertit en una de les activitats més tradicionals del municipi i de què, enguany, som una de les organitzacions patrocinadores de l’esdeveniment.

La Marxa de la Regularitat consisteix en una passejada per a nens i nenes de 7 a 12 anys per Collserola que, en parelles, han de recórrer un circuit marcat de 10.5 km intentant portar un ritme el més regular possible. El tret de sortida serà entre les 9h i les 11h i els participants caminaran un total aprox. d’ entre 2 hores i vint minuts i 3 hores, descansant per trams un total de 20 minuts. La clau d’aquesta marxa és la regularitat: els guanyadors seran aquells equips que hagin tingut menys punts de penalització segons els temps de pas als punts de control.

El final de la marxa serà premiat amb obsequis per part de les empresses col·laboradores que, a més d’Amat Immobiliaris, seran Caixabank, Ferrer Health Care i Toyota Ippon Motor Vallés.

El preu de les inscripcions és de 12,50€ + 1€ solidari que aquest 2017 anirà destinat al programa de l’Associació Aprenem per afavorir la integració social i la inclusió educativa dels infants amb TEA – Transtorn de l’Espectre Autista-.

Totes les pre-inscripcions s’han d’efectuar a la web del Club Muntanyenc de Sant Cugat des de l’1 fins al 20 de març.

Recent Posts

Leave a Comment