VENUDA: Fantàstica casa adossada a Sant Cugat

A Mirasol, una zona residencial pertanyent a Sant Cugat, molt tranquil·la i familiar però a la vegada amb bona comunicació, es troba aquesta casa adossada, molt ben ubicada i amb vistes panoràmiques. L’estació de FGC i el mercat municipal es troben a poca distància així com d’altres serveis bàsics.

Els 252 m2 de què disposa aquesta casa adossada estan distribuïts en 3 plantes i un gran estudi diàfan a la part superior. La planta baixa és ocupada per la sala-menjador, una cuina office amb espai pels àpats amb la família i un bany auxiliar, perfecte per convidats.

Les habitacions i zona de nit es troben totes a la primera planta. Es tracta de 3 habitacions, una d’elles en suite amb vestidor i bany; una doble i una altra individual. A la mateixa planta hi ha un bany complet, el principal.

La perla de la propietat és el gran estudi de 50 m2 a l’última planta que, a més, disposa d’unes vistes panoràmiques a la natura que envolta aquesta casa adossada a Sant Cugat, i un jardí totalment privat, de 40 m2 orientat al sud, que garanteix sol la gran part del dia.

A més de tot això, cal destacar els bons acabats, els terres de parquet i marbre, l’aire condicionat i la calefacció de gas natural.

 

Casa adossada a Sant Cugat Ref. 23674

Veure més propietats