Minimalisme amb vistes a Collserola

Magnífica casa unifamiliar de disseny, amb fantàstic i reservat jardí amb piscina, que gaudeix d’impressionants vistes al Parc Natural de Collserola. Ubicada en zona privilegiada pel magnífic entorn natural, ple d’indrets per poder gaudir de la natura i un urbanisme molt equilibrat.

L’estil d’aquesta casa unifamiliar és modern i minimalista, de línies simples, un exercici d’exclusivitat i intimitat amb acurada distribució en 3 plantes que disposa de 5 dormitoris, 4 banys, espai polivalent, i pràctic apartament per a convidats.

 

La planta baixa disposa d’ampli saló menjador, cuina office amb zona d’aigües independent, 3 dormitoris dobles, espai polivalent, bany complert, i accés a porxo i jardí amb piscina. En la planta pis de la casa unifamiliar hi trobem un magnífic apartament per a convidats de 58 m2 amb sala menjador, dormitori doble, bany i cuina. En aquesta planta també hi trobem el dormitori tipus suite amb vestidor, bany, i sortida a magnífica terrassa amb espectaculars vistes.

Finalment, la planta semisoterrani disposa d’espaiosa sala de 50 m2, pràctic celler, sala de màquines i garatge per a 3 cotxes.

Ref. 23230