Oportunitat: Reforma la teva llar al teu gust

Si t’agraden els reptes i vols una llar al teu gust prenent decisions des de l’inici fins al final, aquesta és la teva oportunitat.

Si t’agrada la vida de barri, aquesta és la teva oportunitat.

Si vols viure a Barcelona però no t’agrada la massificació de cotxes i gent, aquesta és la teva oportunitat.

Si vols una casa a la ciutat, aquesta és la teva oportunitat.

I, per què? Perquè aquesta casa és perfecta si això és el que busques.

Al barri de Sant Andreu, a la Pl. Orfila i al costat de l’Ajuntament,  trobem aquesta preciosa casa. Situada en un barri privilegiat, d’ús residencial amb important activitat comercial i molt ben comunicat amb el centre de Barcelona a través de transport públic (metro, tren i autobús) i les rondes.

De tres nivells oberta a l’exterior amb un agradable pati i 2 terrasses perfectes per celebracions, sopars o moments de tranquil·litat sota un para-sol, té un total de 241 m2 construïts i un pati de 60 m2. La planta baixa disposa de 2 habitacions dobles, una sala menjador amb llar de foc i sortida al pati, cuina i bany.

La primera planta es distribueix en dues àmplies habitacions amb vestidor, una habitació individual i un bany. A la segona planta trobem les golfes, amb un espai diàfan amb àmplies possibilitats. A l’última planta tenim accés a una terrassa-solàrium.

La casa s’ha de reformar: