Amat Immobiliaris, guanyadors de Best Practice dels Neinor Homes Awards 2017

El passat dia 15 de juliol, i per segon any consecutiu, es van celebrar els Neinor Homes Awards 2017, guardons que premien a les comercialitzadores que treballen amb la promotora.

Durant dos dies, Neinor ha organitzat unes jornades de team building i networking entre les diferents companyies immobiliàries amb les que col·labora on els assistents, entre d’altres dues de les nostres Directores Comercials, Maria José Cebrián i Anna Quiroga, han pogut gaudir d’activitats d’oci com muntar a cavall i gimcanes.

A la nit, el Director General de Neinor Homes, Mario Lapiedra i el Directos Nacional d’ Obra Nova, Juan Anguisola van fer entrega de 5 guardons de diferents categories  i vam tenir l’honor de ser guanyadors en la categoria Best Practice:

Categoria de Best Practice: Fincas Amat

Categoria de Ventas Globales: Magnum Partners

Categoria de Mejor Vendedor: Marco Ruiz de Básico Homes

Categoria de Marketing: CBRE

Categoria de Mejor Gestor Comercial Neinor Homes: David Ronquillo

Les nostres companyes van trobar “ideal” la Finca de El Bosque on es van dur a terme les jornades, que senyalen que, “malgrat la calor, ha estat una oportunitat per coincidir amb les diferents comercialitzadores, intercanviar opinions i experiències.”