Casa fabulosa a una zona residencial exclusiva

Aquesta casa unifamiliar aïllada es troba a una zona residencial exclusiva d’Esplugues, molt propera a Pedralbes i a les escoles internacionals. Destaca d’ella els seus acabats d’alta qualitat, presents a cada racó dels seus 575 m2, el que fa d’ella un habitatge únic d’alt standing.

La residencia té una increïble sala de 60 m2 i un menjador de 30 m2, ideal per acollir sopars o dinars familiars. A més, una cuina equipada amb tots els serveis, 2 suites amb bany i 3 habitacions. S’ha de destacar la zona dedicada al servei i detalls tan exclusius com un celler, un gimnàs i ascensor!

La propietat disposa de grans àrees destinades a l’oci a l’aire lliure. A part de les seves amples terrasses, compta amb un ampli jardí amb piscina i una zona amb pèrgola i porxo, a més de solàrium!

 

ref. 20744