Sopar de Nadal de FemCat

El passat 1 de desembre es va celebrar el tradicional sopar de Nadal, amb gairebé una centena d’assistents, entre membres i acompanyants, on Immaculada Amat va participar com a Secretària General de FemCat.

La trobada es va iniciar amb la representació de l’obra teatral “Els músics de Bremen”, interpretada per la companyia Pot Teatre de la Fundació Femarec. La particularitat d’aquesta companyia és que tots els seus actors són persones amb diversitat funcional.

Gràcies a la incògnita mantinguda al voltant del format de l’espectacle, durant el  pica-pica posterior vam poder compartir sensacions i reflexions sobre l’experiència, que enllaça amb la tasca realitzada aquest any de sensibilització  per part de FemCAT amb les Taules per a la inserció laboral de persones amb discapacitat.

El President de FemCAT, Ramon Carbonell, va posar de relleu que “al país que volem, tot el talent s’aprofita, i el talent es va a buscar allà on és”.