Las millors aplicacions per fer-te la vida més fàcil a casa

Afortunadament, la tecnologia ofereix eines que faciliten la vida quotidiana de les persones, tant a nivell professional com personal. Des que l’ús del mòbil s’ha convertit en una necessitat, les aplicacions tenen cada vegada més varietat i més utilitat i, per tant, són de gran ajuda en el nostre dia a dia.

Actualment, hi ha centenars d’elles al mercat, però volem que conegueu les més útils per gestionar la vostra llar. Aquestes són les millors aplicacions per fer-te la vida més fàcil a casa:

Aquesta és l’aplicació perfecta pels que tenen problemes amb les despeses de la llar.                    Amb ella podeu sincronitzar molts dispositius a un mateix pressupost i gestionar els cobraments i              pagaments per a cada un d’ells. Hi ha versió per a IPhone i Android. És de pagament, però es pot                provar un mes gratis!

budget

  • FamilyTeam

Si tens problemes a l’hora de distribuir les tasques domèstiques entre els teus fills, aquesta aplicació pot ajudar-te bastant. És una eina perfecta per ensenyar responsabilitat sense que els nens s’avorreixin. A partir de jocs, es genera un patró esforç-recompensa molt útil per estimular que ajudin en les tasques domèstiques.

familiteam

Aquesta fantàstica aplicació ens ajuda a organitzar la llista de la compra amb detall del preu, quantitat i llocs on comprar-lo. El millor és que pots elaborar un inventari! D’aquesta manera, l’aplicació generarà una llista de la compra automàtica calculant el que et queda al rebost. Això és genial!

outofmilk

Es tracta d’una aplicació molt útil per controlar la despesa total de la factura d’electricitat. Amb aquest programa podem configurar quant gasta la rentadora, el forn… Introduint la potència dels electrodomèstics, el preu per Kw i l’ús que li donem cada dia, calcularà la despesa. D’aquesta manera no ens emportarem cap sorpresa a final de mes.

power simulator

Una aplicació molt útil per a despistats o molt ocupats. Podreu gestionar tota la informació mèdica en un programa, des de les cites, com la medicació o els resultats.

mdoctor