Flaix notícies d’octubre

Octubre ha estat un mes molt mogut, en qüestió d’activitats corporatives. Immaculada i Joana Amat han participat en diverses accions corporatives dins i fora del sector immobiliari.

  • 4 d’octubre

Immaculada Amat participa a la primera Taula de la Discapacitat , FemCat on va presentar l’experiència d’Amat amb el nostre company Jose Maria, que és Síndrome de Down, juntament amb Gloria Canals, Directora de Fundació Aura, des d’on se’l tutela.

  • 5 d’octubre

Esmorzar amb l’Alcaldessa Ada Colau en un acte organitzat per Barcelona Activa, per conèixer de primera mà les inquietuds i propostes en relació amb la situació de les dones emprenedores, empresàries i directives de Barcelona. Immaculada i Joana Amat van participar com a referents del sector econòmic i social de la ciutat. I, a la tarda, la celebració de la VI Trobada de Màxims Representants de la Fundació Factor Humà, on Immaculada Amat va moderar el debat.

 

  • 10 d’octubre

7G5A1425

Jornada de Reflexió i Debat a Sant Benet de Bages. A la jornada Món Sant Benet, organitzada per ESADE, es van coordinar grups de treball on debatre assumptes relacionats amb lideratge responsable i la legitimitat social de l’empresa. Immaculada Amat va ser l’encarregada de presidir un dels grups de treball per la seva categoria de co-directora a Amat.

  • 17 d’octubre

Immaculada Amat pren possessió com a membre del Consell del Racc.