EXCLUSIVA! Trobem una nova llar pel Merlí a Barcelona

En Merlí Bergerón ens va venir a visitar fa un parell de setmanes per tal que li trobéssim una llar a Barcelona. Fa poc s’ha quedat sol en un pis de més de 100 m2, heretat de la seva mare, i buscava un apartament petit per poder fer vida de solter, pel que va a recórrer a Amat Immobiliaris.

La Immaculada i la Joana Amat són velles i bones amigues del professor Bergerón, ja que es van conèixer tots tres als anys 70 a la Universitat de Barcelona, on ell estudiava filosofia i les germanes Amat Dret, Economia i Empresa, i han mantingut una relació molt propera des d’aleshores.

El fet de ser ja un conegut de la casa va ajudar als nostres comercials a trobar molt ràpidament l’immoble que més s’adaptava a les seves necessitats: un home solter sense responsabilitats i amb molta vida social.

Finalment, l’escollit ha estat aquest fantàstic pis d’obra nova de 52 m2, amb 1 dormitori doble, ampli sala-menjador amb cuina totalment equipada i bany. L’edifici està enclavat al cor del Born, a cinc minuts de Santa Maria del Mar i al costat del Parc de la Ciutadella, ben connectat amb el metro que el porta ràpidament a l’Institut Àngel Guimerà on fa de professor de filosofia.

L’edifici ha estat completament reformat amb un disseny contemporani, respectant sempre els elements arquitectònics originals. S’han afegit totes les comoditats a l’esperit d’una construcció de 1850. A més, existeix una terrassa comunitària per relacionar-se amb els veïns i fer vida social, un dels esports preferits del nostre estimat client.