Ampli i espaiós pis a la part alta de Barcelona

A una de les millor zones de Barcelona es troba aquest magnífic pis ampli i lluminós, perfecte per a famílies. Amb més de 170 m2, té moltes possibilitats per crear diferents ambients gràcies a la seva còmoda distribució i amplitud d’espais.

L’habitatge consta de 6 habitacions amplies (1 suite, 3 dobles i 2 individuals), 2 banys i un traster generós. El més destacable de l’apartament és la seva alçada i l’orientació que li dóna una gran lluminositat. A més, és una finca molt tranquil·la, amb dos ascensors i servei de consergeria.

Aquesta se situa molt a prop de moltes de les millors escoles internacionals de Barcelona, centres mèdics i esportius. A més, té al costat el Parc del Putxet i la Pl. Molina, amb moltes parades de FGC a pocs metres i moltes línies d’autobusos.. També disposa de fàcil accés al centre de la ciutat i la Ronda de Dalt en cotxe.

Ref. 21737