5 Consells per aprofitar l’espai d’una habitació petita

Moltes vegades l’espai de què disposem al nostre pis, especialment, al dormitori, és menys del que ens agradaria. Tot i això,, organitzar l’espai disponible i treure-li el màxim partit és possible amb aquestes 10 idees per a aprofitar l’espai del vostre dormitori per petit que sigui al màxim.

1. Aprofita cada buit

El més important en tenir poc espai és aprofitar al màxim el que tens, especialment aquells que a primera vista semblen inútils. Per exemple, sota el llit. Intenta fer-te un abatible i, si no és possible, utilitza caixes de plàstic o cartó ben tancades per evitar la pols i poder emmagatzemar tot el que necessitis.

2. Mobles multifuncionals

Seguint amb la línia del llit, qualsevol element del dormitori pot tenir diverses funcions, reduint així la quantitat de mobles. Hi ha mobles que són alhora llit i escriptori, prestatgeries que serveixen com a tauletes nit… d’aquesta manera s’optimitza al màxim l’espai disponible.

Cama nido con escritorio Megan - Leroy Merlin

3. Llits que desapareixen

El llit és el principal element del dormitori i el que més espai ocupa, però, si podem amagar-lo de forma fàcil i ràpida el nostre “petit” dormitori passa a ser un ampli espai amb moltes possibilitats. La veritat és que aquesta tendència s’ha fet molt popular en els últims, espacialment, perquè els pisos a les ciutats cada cop són més petits i cal optimitzar espais sense renunciar a un gran llit, cosa que ha portat a idees increïbles quan es tracta d’amagar el llit del dormitori.

@sofacama.emiso

Con nuestra cama abatible Legna, ya no tendrás mas espacios reducidos! Conoce nuestra variedad de camas abatibles que tiene Emiso: www.sofacamaemiso.com #mueblesmodernos #mueblespracticos #camasabatibles #parati #fyp #camaplegable

♬ sonido original – Sofá cama Emiso

4. El color Blanc

Com ja comentem al nostre post, el color blanc sempre serà el teu millor aliat per a qualsevol espai petit, ja que reflecteix la llum i fa que el teu dormitori es vegi molt més ampli del que és. Si a més, afegeixes miralls a l’habitació, encara hi afegiràs més sensació d’amplitud.

5. Aprofita l’alçada

L’alçada del sostre t’aporta molt espai que pots utilitzar de formes creatives, per crear altells, prestatgeries o fins i tot llits o mobles elevables.

Què t’han semblat aquests consells per aprofitar l’espai d’una habitació petita? Digues-nos-ho als comentaris!

Si t’ha agradat l’article, comparteix-ho!