Jornades inmointer 2016 a València

El passat divendres 26 de febrer, Fiabci Spain va organitzar una edició d’ Inmointer a València. FIABCI és una organització internacional que reuneix un gran nombre de professionals de l’espectre immobiliari arreu del món. Té com a objectiu formar, compartir informació i posar en contacte a professionals de tot el món.

Les jornades InmoInter pretén transmetre aquest esperit entre agents immobiliaris d’Espanya d’una manera bastant simple, donant valor i experiència a agents nacionals i internacionals, explicant com aquests afronten la internacionalització del negoci immobiliari.

Com deiem en un recent post, el mercat immobiliari és un negoci principalment de relacions i, quan parlem a nivell internacional, això és encara més important. Fiabici és un gran catalitzador d’aquestes relacions.

Creiem que la jornada de divendres a València va ser un gran èxit, sobretot per l’assistència de més de 60 empreses immobiliàries de Valencia, Castelló i Alacant. A part de l’explicació sobre Fiabci i els avantatges que pot tenir l’empresa per ser membre, es van oferir una sèrie de conferències interessants des del punt de vista de la informació pràctica per a quan es tracta amb clients internacionals.

El dos primers temes tractats van ser la fidelització de clients i l’ blanqueig de capitals, un tema molt sensible i de molta responsabilitat pels agents immobiliaris.

Nosaltres vam parlar sobre el mercat xinès, un tema on tenim gairebé 3 anys d’experiència. Vam intentar oferir una visió de la nostra trajectòria en aquest mercat així com explicar quines dificultats hem trobat i vam donar també alguns consells que esperem que siguin pràctics.

La jornada va acabar amb una interessant presentació de AvaLaw sobre les 10 qüestions claus que ha de saber per vendre propietats a estrangers.