5 propostes originals per sorprendre amb la teva decoració nadalenca

Celebres el Nadal però no t’agrada el clàssic i tradicional arbre de Nadal? Creu que el pessebre ha passat de moda? Doncs fes un cop d’ull a les alternatives de decoració que et proposem. Hi ha algunes moooolt originals! Dona un cop d’ull a aquestes 5 idees sobre decoració nadalenca!

1. Arbres de Nadal de fusta

arbres fustaFotos: Pinterest, bec4-beyondthepicketfence.com i elmueble.com. Diari de Girona

Aquesta és la típica decoració “Do it yourself” – fes-ho tu mateix-. Només es necessitarien fustes reciclades de mobles vells que vulgueu llençar i una mica de traça. Econòmics, sobretot!

2. Arbres de suro

Arbres suro

Més fàcils i assumibles que els anteriors però, també, més petitons! Ideals pels pisos petits i com a decoració per estanteries. També són econòmics tot i que s’han de beure moltes ampolles de vi per aconseguir un arbre gran.

3. Un pessebre poc convencional…

pessebre puntFoto

Aquest naixement és molt original i realment maco, però s’ha de dir que pels que no estan acostumats a teixir hauran de començar a fer-ho al juliol per tenir-ho acabat a temps. El millor d’aquest pessebre és que es pot posar a qualsevol punt de la casa per les seves dimensions i és a prova de nens i animals. Quantes històries hem sentit de naixements clàssics de porcellana trencats! Aquest us quedarà molt mono, també és econòmic i fàcil de col·locar. Ara bé, haureu d’apoquinar les classes de ganxet…

4. Decoració de l’arbre de Nadal

decoracio suroFlocs neu

Foto1 foto 2

Aquestes idees són sobretot indicades pels més petits de la casa. Si teniu nens i els voleu tenir entretinguts aquests dies de vacances, que millor que donar-los feina per acabar la decoració de Nadal. Els materials són molt assequibles i es troben fàcilment. Són tres idees originals per deixar de banda les típiques boles que es poden trobar als arbres més avorrits!

5. Corones

CoronesFoto

Les corones de Nadal que es pengen a la porta de casa tenen el seu origen als països del nord d’Europa i simbolitzen la natura que no mor (la vida) i la unió. Els celtes ja utilitzaven branques d’arbres per assetjar els seus enemics per mitjà de corones màgiques. Les corones funcionen com els atrapasomnis, tanquen dins del cercle tota l’energia negativa. Aquestes no estan fetes del mateix material però també poden servir!

Què us han semblat aquestes idees per a la vostra decoració nadalenca? Comparteix-ho amb nosaltres!