Concurs: Guanya llibres per Sant Jordi!

 

S’apropa el dia de Sant Jordi i des d’Amat no volem que ningú es quedi sense llibre! Per això sortegem un lot de llibres diari!

Si en voleu guanyar un només ens heu de demostrar els vostres coneixements sobre el paisatge arquitectònic de Barcelona contestant correctament a una de les tres endevinalles que publicarem durant els dies 20, 21 i 22 d’abril al nostre FB , TW  i aquí mateix.

Ja ho sabeu, si contesteu correctament us podreu endur  un fantàstic lot de llibres!

Esteu preparats?

Dia 20/04: Primera endevinalla

  1. Edifici emblemàtic ubicat en una zona en construcció
  2. Recorda a un objecte d’oficina
  3. Interior molt visitat per hypsters

RESPOSTA CORRECTA: Edifici HUB a la Plaça de Les Glòries

 

Dia 21/04: Segona endevinalla

  1. Edifici amb nom de xocolata
  2. Recorda a Hansel & Gretel
  3. Envoltat de cosins del mateix estil

De quin edifici de Barcelona es tracta?

RESPOSTA CORRECTA: Casa Amatller al Passeig de Gràcia

Dia 22/04: Tercer endevinalla

  1. Edifici molt prim
  2. Amb una façana que recorda a una xarxa
  3. Seu corporativa d’una gran empresa

RESPOSTA CORRECTA: Edifici Diagonal Zero Zero

I els guanyadors han estat:

Dia 20:

Jordi Rovira

Dia 21:

Cristina Vilaplana

Dia 22:

Jordi Poy

 

Enhorabona! Ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar els lots de llibres.

Moltes gràcies per participar!

—–

BASES LEGALS

Del 20  al 23 d’abril realitzem un concurs a través del qual pots guanyar un lot de llibres.

En aquest concurs poden participar tots aquells que siguin fans de la pàgina de Facebook d’Amat Immobiliaris. Un cop li hagis donat al “M’agrada” de la nostra fan page, només hauràs de contestar correctament a la pregunta per tal d’entrar en el sorteig del lot de llibres. Si ho consideres pots compartir la promoció.
El mateix 23 d’abril es realitzaràel sorteig i s’anunciarà el guanyador a Facebook. Una vegada haguem comunicat el guanyador/a ens posarem en contacte amb ell/ella a través de missatgeria interna. En cas que no poguéssim posar-nos en contacte amb ell/a o el guanyador/a renunciés al premi, es tornaria a realitzar el sorteig per assignar-ne un/a de nou/va.
El guanyador/a podrà recollir el lot de llibres a qualsevol de les nostres oficines a Barcelona, Sant Cugat o Sant Just Desvern o, si ho prefereix, li enviarem mitjançant el correu tradicional. Amat Immobiliaris es farà càrrec només dels enviaments a nivell nacional.
En compliment de l’establert a la L.O. 15/1999 del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades personals consten en un fitxer titularitat d’AMAT IMMOBILIARIS, finalitat de la qual és mantenir el contacte amb vostè en el seu cas el manteniment de la relació contractual. Pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades personals, des del correu electrònic info@amatimmobiliaris.cat