Amat Immobiliaris s’incorpora a PrestigeMLS al darrer Congrés Internacional

Fa poc més d’un mes que som membres de PrestigeMLS, una associació internacional d’agents immobiliaris dirigits al sector del luxe.

Precisament els passats dia 11 i 12 d’Abril PrestigeMLS ha realitzat el seu 4rt Congrés Internacional, enguany, al Hotel W de a Barcelona, on hem participat i ha estat una experiència molt enriquidora.

A Amat ens ha servit per conèixer molts altres membres de diferents països, i començar a teixir una xarxa de col·laboració amb tots aquests agents.

Hi ha hagut diferents conferències destinades a enriquir-nos amb nous sistemes o diferents mètodes de treball: Començant amb una conferència molt interessant sobre valoracions i taxacions, on han destacat la importància de la metodologia en fer-les; Seguida d’una altra conferència sobre el valor de la MLS, i com millora les nostres possibilitats de tancar operacions; I sobretot, les conferències dels diferents països, parlant dels seus mercats i dels seus mètodes de treball.

Sortim del congrés amb moltes idees i amb nous col·laboradors que ens ajudaran a millorar el nostre servei.

Us deixem un video de com va ser el nostre congrés.