La Taula de l’Habitatge

Recentment s’ha creat a Sant Cugat del Vallès la Taula de l’Habitatge. És un òrgan local que ha de servir perquè tots els agents implicats en temes d’habitatges de la ciutat, treballint conjuntament per fer front als problemes relacionants. Esdevnidrà un observatori que permetrà recollir totes les dades que siguin necessàries per conèixer la situació real de l’habitatge a la ciutat. D’aquesta manera, es pretén reunir informació tant de la demanda com de la oferta.

Una dels primers objectius serà agilitzar el màxim els tràmits necessaris per evitar desnonaments o execucions hipotecàries.

Així doncs, des d’Amat Immobiliaris volem donar la bevinguda a la nova iniciativa que apropa l’Administració a les necessitats dels ciutadans.

Si vols coneixer més sobre la Taula de l’Habitatge, pots llegir l’article del Tot Sant Cugat 😉