Conzentra ens explica els beneficis de les xarxes socials a les pimes

En el nostre afany d’estar a la última en les noves tendències, vam voler oferir una xerrada al nostre personal d’Amat Immobiliaris sobre les xarxes socials i els seus beneficis a les petites i mitjanes empreses.

Per això vam comptar amb l’ajuda de Conzentra, agència especialitzada en recursos tecnològics que de la mà del Nicola Picasso, Responsable de Marketing Online i la Sheila Tabernero, Consultora de Social Media, ens van donar una petita formació i ens van apropar una mica més les “entranyes” d’aquest nou món 2.0.

Creiem que és de vital importància per a la nostra empresa que els nostres companys i clients estiguin familiaritzats amb les accions que es duen a terme. Podem afirmar que gairebé un 60% del nostre personal és actiu a alguna xarxa social o si més no, les coneix o ha sentit parlar d’ella.

La xerrada va ser un èxit i amb un públic molt entusiasta i participatiu on van sorgir moltes preguntes que van consumir tot el temps programat.

Aquí podeu veure l’entrevista improvisada del Nicola que ens ofereix la seva visió personal sobre “l’internet social”: