Quin repte i quina responsabilitat!

L’últim divendres de Març vàrem fer la Reunió General de l’empresa. Fa efecte veure 62 persones juntes. Quina por, quin repte i quina responsabilitat!

Començàrem amb una xerrada d’en Cèsar Molins, propietari i Director General d’Ames, membre del CAREC (òrgan d’assessorament a la Generalitat de Catalunya en relació a la reactivació econòmica i el creixement). Ames és una industria del sector metal·lúrgic, té 7 factories repartides en diferents països, la major part a Catalunya, i té més de 700 treballadors.

I per què li demanàrem al Cèsar que ens fes una xerrada? Doncs perquè malgrat les diferències entre la seva i la nostre empresa, en quan a sector i dimensió, tenim moltes coses en comú. Quines? la visió del negoci, els valors i els principis. Coincidències fins al punt que, sense pactar prèviament de què parlaria, el que va fer en Cèsar va ser passar part de la presentació que ell mateix va fer a la Reunió General d’Ames, i va resultar que era quasi exacta a la presentació que havíem preparat nosaltres per Amat. Moltes gràcies Cèsar per dedicar-nos unes hores, un divendres a la tarda, vigília de Setmana Santa.

La nostra reunió va servir d’una banda per analitzar com havia anat el 2011, i per l’altra, fixar els objectius per l’any 2012 (un any molt més difícil del que havíem previst), i quins són?:

Créixer i créixer… quan les despeses ja estan molt controlades, quan els processos estan estudiats i estudiats, quan tens les persones preparades i vols mantenir-les, en uns moments en que els ingressos baixen tant, només et queda per equilibrar, el creixement.

Focalització en el client, en la feina ben feta, en donar el millor servei, en la personalització. I sobretot no perdre malgrat les pressions del mercat, els valors que han estat la clau d’Amat.

I algunes bones notícies que hem viscut a Amat. La incorporació de la nova oficina de Sant Cugat s’ha fet en un temps record. El bon fer del Banc de Sabadell, tan en la part immobiliària com la pròpiament bancària. I la incorporació d’un altre membre de la tercera generació, la Nadia Massagué Amat, que serà la futura cap comercial d’Amat Immobiliaris.

Una frase que m’ha agradat llegida en un anunci: Do more, be more!

No us perdeu l’entrevista improvisada que ens fa oferir a l’acabar la reunió. Gràcies Cèsar!

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris